Inici arrow Activitats arrow Conferències i cicles arrow PRESENTACIÓ LLIBRE MARTI BONETA

PRESENTACIÓ LLIBRE MARTI BONETA


US PRESENTEM UN LLIBRE...

El proper 21 de novembre de 2013, a les 17,30h a la Sala d'audiovisuals del mTE, es presentarà el Llibre 'L'electricitat al Pallars Jussà 1911-1940. Imatges d'un temps i un espai' a càrrec d'un dels seus escriptors, el professor MARTI BONETA.

Aquesta presentació s'emmarca dins els actes de la II SETMANA DE LA CIÈNCIA COMPROMESA A L'ALT EMPORDÀ , organitzats per el Servei Educatiu de l'Alt Empordà .

L'electricitat al Pallars Jussà, 1911-1940. Imatges d'un temps i un espai' aplega una selecció de més de 340 fotografies, que permeten tenir una visió general del que suposà l'explotació hidroelèctrica en aquest territori. Editat per Garsineu Edicions, es tracta d'una crònica gràfica que ens endinsa en el procés de construcció de les centrals hidroelèctriques, però també en altres aspectes associats i igualment rellevants com ara els treballadors, les noves vies de comunicació, l'habitatge i l'urbanisme, el transport de viatgers i de mercaderies, l'oci i el turisme, o les visites i personatges i els efectes de la Guerra Civil de 1936-1939 sobre les instal·lacions.

Acte obert a tots els públics i d'entrada gratuïta.
 
Següent »

Arxiu

© 2020 Museu de la Tècnica de l'Empordà. Figueres