Inici arrow Serveis Educatius arrow Oferta pedagògica arrow Oferta pedagògica 2014-2015

Oferta pedagògica 2014-2015


ACTIVITATS I TALLERS ESCOLARS CURS 2014 - 2015


Presentem l'oferta pedagògica de l'mTE, amb l'objectiu principal que els alumnes coneguin i valorin el nostre patrimoni industrial, a partir dels objectes exposats al  Museu de la Tècnica de l’Empordà.

JUGANT, JUGANT.....ens anem EDUCANT!!!!

Una vegada més, hem adaptat la nostra oferta pedagògica per al Curs 2014-2015 als currículums escolars de primària, secundària i batxillerat. Pensem que les nostres activitats, tallers o visites han de ser complementàries a la formació que reben els alumnes als seus centres d'ensenyament, amb aquesta motivació, creiem necessari i convenient un intercanvi d'idees i opinions, entre el Servei Pedagògic del mTE i els mestres i professors de les institucions escolars.

Descarrega't l'Oferta pedagògica 2014-2015Seguiu llegint.........


Us recordem que...

Al llarg del curs, anirem informant de les noves activitats o modificacions que poden anar sorgint a través d’exposicions temporals o activitats temàtiques.
Tanmateix, si treballeu algun tema a l’aula que tingui relació amb el Museu de la Tècnica de l’Empordà i voleu fer una sessió fora d’aquesta, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres i podem preparar una activitat a mida. D’aquesta manera fem créixer el feed-back entre els professors i mestres amb nosaltres, per tal de que el Museu sigui un complement de l’educació escolar.

Per qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Servei d'informació i reserves
Les reserves es poden fer per telèfon (972.50.88.20) o bé per correu electrònic Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la . Si es reserva telefònicament, cal confirmar la visita amb el número d'alumnes, dia, hora i preu a través del correu electrònic.
 
Següent »
© 2017 Museu de la Tècnica de l'Empordà. Figueres