Inici arrow Notícies arrow FOTCIENCIA10

FOTCIENCIA10


El Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) i la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) convoquen el Certamen Nacional de Fotografía Científica, FOTCIENCIA10.


 

Plaç de presentació de fotografies: del 13 de setembre al 31 d'octubre de 2012

Participació i més informació: www.fotciencia.es

Consultes: Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la

FOTCIENCIA celebra la 10a edició mantenint el ferm propòsit de fer arribar la ciència a la ciutadania mitjançant una visió creativa i propera a l'àmbit artístic.

Cada any, el certamen rep imatges preses no només per persones relacionades amb la investigació i fotògrafs professionals i afeccionats, sinó que també participen molts ciutadans interessats en la ciència i la fotografia. Gràcies a aquestes aportacions, FOTCIENCIA va consolidant un banc d'imatges que acaba constituint un recurs públic per a la divulgació.

L'anterior edició va comptar amb més de 800 imatges presentades a concurs i les exposicions produïdes amb una selecció d'aquest material varen visitar 24 ciutats espanyoles. Tot això ens fa esperar que aquest any, celebrant una dècada de vida, el certamen seguirà rebent el recolzament que fins ara ha tingut.

FOTCIENCIA10 inclou, a més de les categories Micro i General, un premi especial en el Marc de l'any Internacional de la Cooperació en l'Esfera de l'Aigua. Tota la informació relativa al concurs, premis, bases, plaços, característiques tècniques, etc es poden trobar a la web www.fotciencia.es

 


 
« Anterior   Següent »
© 2019 Museu de la Tècnica de l'Empordà. Figueres