Inici arrow Notícies arrow Les màquines tornen

Les màquines tornen

Al llarg de 6 mesos els alumnes de 6è del Cor de Maria han tingut a l’aula, una màquina d’escriure, una màquina de cosir, una màquina de fotografiar, un tocadiscs  i un telèfon. Els han estudiat i investigat, han descobert la seva història i han creat una història que ha pres forma d’exposició per explicar els seus resultats.

La mostra pren forma de diari , una portada que ens indica l’aparició de diferents objectes apareguts a llocs emblemàtics de la ciutat de Figueres, que està passant?  Quin és el motiu d’aquestes estranyes aparicions, d’on surten aquestes màquines són diferents interrogants que el visitant haurà de descobrir al llarg de l’exposició.


Amb aquesta exposició volem crear i potenciar una nova pedagogia amb capacitat per crear activitats educatives integrals dirigides a l’alumnat i d’aqueta manera generar processos participatius. Volem potenciar així la creació d’experiències interactives en les quals els seus destinataris, en aquest cas els alumnes, puguin experimentar de manera directa amb el seu passat més proper. Arrel d’aquesta experimentació, es pretén que els alumnes construeixi un pensament crític sobre la nostreExposició
Hora Vella, Les màquines tornen
Del 27 de maig al 14 de juny 2011
Al consell comarcal de l’Alt Empordà
Inauguració: divendres 27 de maig a les 17.00h


Realitzada:

Alumnes de 6è del Cor de Maria de Figueres

Organitza:

Museu de la Tècnica de L’Empordà

Col•labora:

Arxiu Comarcal de l’Alt Empordà

Consell comarcal de l’Alt Empordà
Setmanari Hora Nova

 

 
« Anterior   Següent »
© 2019 Museu de la Tècnica de l'Empordà. Figueres