Inici arrow Notícies arrow Fotciencia arriba de nou a Figueres

Fotciencia arriba de nou a Figueres

Amb la intenció d'apropar el món científic als més joves i despertar l'interès a futurs científics El Museu de la Tècnica de L'Empordà (MTE) exposa aquesta mostra de fotografia científica a Figueres. L’exposició es podrà visitar a l'IES Alexandre Deulofeu del 25 novembre al 22 desembre.

FOTCIENCIA és un certamen de fotografia científica convocat pel Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) i la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) l’objectiu de la mostra és apropar la ciència i la tecnologia als ciutadans mitjançant una visió artística i estètica a través d'imatges científiques.

En total 51 imatges: 24 amb fotografíes de la categoria micro i 26 fotografías de la categoria general. Gràcies a aquetes imatges de FOTCIENCIA el visitant aconseguirà veure la relació existent entre la investigació científica i les seves aplicacions tecnològiques i industrials. Podrà, també, descobrir els objectes d'estudi de la comunitat científica, les persones que ho realitzen, la seva instrumentació i instal•lacions o les tecnologies que resulten de l'avanç científic. En definitiva acostar-se i descobrir un món, la investigació científica, cada vegada més influent, vital i important en l'economia i la societat del S.XXI.

 

FOTCIENCIA en Figueres
Dies: del 25 novembre al 22 desembre 2010
Lloc: IES Alexandre Deulofeu C/ Joaquim Cusí Fortunet. Figueres
Horai: Dilluns a divendres de les 9.00h a les 17.00h

 
« Anterior   Següent »
© 2020 Museu de la Tècnica de l'Empordà. Figueres