Inici arrow Notícies arrow "Fulla de figuera" als creadors del museus del Joguet i de la Tècnica

"Fulla de figuera" als creadors del museus del Joguet i de la Tècnica

L’ajuntament otorgarà  la fulla de figuera de plata al mèrit als matrimonis promotors de les dues entitats.
El museu és fruit d'una passió compartida. En Pere Padrosa ha tingut en Margarita Pierre, la seva muller i la seva millor còmplice. Junts, han recorregut milers de quilòmetres per fires i mercats. La història del Museu de la Técnica de l'Empordà va començar un matí de diumenge de l'any 1979.

L’ajuntament otorgarà  la fulla de figuera de plata al mèrit als matrimonis promotors de les dues entitats.
El museu és fruit d'una passió compartida. En Pere Padrosa ha tingut en Margarita Pierre, la seva muller i la seva millor còmplice. Junts, han recorregut milers de quilòmetres per fires i mercats. La història del Museu de la Técnica de l'Empordà va començar un matí de diumenge de l'any 1979. Aquell dia, en Pere Padrosa va sortir a passejar. Va arribar fins al mercat d'antiguitats de Figueres que se celebra els primers diumenges de mes. Allà es va fixar en una vella màquina d'escriure. Quan va tornar a casa es va dedicar a arreglar i netejar aquell tresor, una Erika portátil de 1910, fabricada a Dresde.
Es reconeix “la tasca de promoció i difusió de la cultura” de les dues entitats, l’acte serà al Teatre Municipal del Jardí el dimarts 26 d’octubre a les 20.00h. Amb aquest acte la ciutat de Figueres reconeix els mèrits dels dos matrimonis: els Josep Maria Joan Rosa i Pilar Casademont Sadurní del museu del Joguet i el Pere Padrosa Puignau i Margarita Pierre Mallol per part de l’MTE.
 
« Anterior   Següent »
© 2020 Museu de la Tècnica de l'Empordà. Figueres