Inici arrow Serveis Educatius arrow Comarca de Museu

Comarca de Museu

Un itinerari escolar per gaudir de l’Alt Empordà a través dels seus museus amb una oferta educativa consolidada i de qualitat.
.

Una comarca de museu.  Un itinerari escolar per gaudir de l’Alt Empordà a través dels seus museus amb una oferta educativa consolidada i de qualitat.


L’Alt Empordà és un territori ric en patrimoni natural, cultural, agrícola, pesquer, gastronòmic, artístic i industrial. Lloc de pas, d’acollida, obert al mar i a la muntanya. Una mostra d’aquesta riquesa queda palesa en la diversitat de museus que hi trobem.

Què volem... redescobrir els valors i aprenentatges d’aquest entorn per apropar-los als centres educatius de la comarca posant a l’abast del professorat un recurs que els hi faciliti la tasca educativa, apropant al seu l’alumnat a una nova manera d’aprendre, conèixer i respectar l’entorn més proper.

Què us suggerim... un itinerari escolar per gaudir de l’Alt Empordà on l’alumnat, durant la seva etapa d’escolarització, conegui els museus que es troben a la comarca. Per aquest motiu s’han seleccionat i seqüenciat un seguit d’activitats didàctiques que facilitin l’aprenentatge en funció del currículum escolar i la nova mirada competencial.

Una nova mirada... volem propostes educatives atrevides, professionals, engrescadores que ens condueixin a l’excel•lència en tots els seus camps. Us animem a sumar-vos a aquesta iniciativa de llarg recorregut per descobrir aquesta complicitat entre els museus i l’escola a través d’un itinerari ple de sorpreses.

Amb aquesta proposta, gaudirem, aprendrem i sobretot mirarem la comarca de l’Alt Empordà amb uns altres ulls.


Documentació per descarregar

Desplegable

Dossier de premsa

Col·leccionable: Jocs lúdico educatius
Entitats participants

   
      
 
       


Per més informació: 972 50 88 20 - Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la

 
Següent »
© 2021 Museu de la Tècnica de l'Empordà. Figueres