Inici arrow Notícies arrow Programa de Fires de l'MTE

Programa de Fires de l'MTE
Un any més l’MTE ha preparat un seguit d’activitats per tots aquells que vulguin participar de les fires i festes de la Santa Creu d’una forma divertida i enriquidora. Activitats per grans i petits, activitats per reviure un temps en que varen aparèixer objectes fins al moment inimaginables (màquines de cosir, gramòfons, cotxes, màquines d’escriure, etc.) en definitiva,  activitats per complementar la programació tradicional de les fires de Figueres.

Durant les Fires i Festes de la Santa Creu de Figueres els nens i nenes de 6 a 12 anys podran fer d’investigadors i descobrir les joies de l’MTE amb el joc de pistes: Hem perdut una màquina.... A més a més, dissabte 1 de maig farem Portes obertes a l’MTE; si ja coneixes el Museu és un bon moment per venir a veure les noves adquisicions o acompanyar un familiar a descobrir una de les col•leccions de màquines d’escriure més importants d’Europa. El mateix dia, Retrats de l’MTE, un concurs de dibuix de diferents objectes del museu per a nens i nenes de 5 a 12 anys. Es faran dues categories, una de 5 a 8 anys i l’altre de 9 a 12 anys. Els nens hauran de fer un dibuix d’un objecte del museu, el que més els hi agradi, i escriure una frase sobre l’objecte que han triat. Aquests treballs estaran penjats a l’MTE durant tot el mes de maig. A la tarda, a les 19h, s’adjudicaran els premis. Finalitzarem la jornada festiva amb el 2n Concurs de Mecanografia de l’MTE amb la intenció de reviure els antics concursos que es feien al llarg del segle XX.

Com a novetat aquest any ensenyarem El que no es veu, una visita al fons museístic de l’MTE. Obrim les portes del magatzem on es troba la col•lecció de ràdios de Ramon Gallart que el passat mes de desembre la família Gallart va cedir al Museu. Així doncs, el dissabte 8 de maig de 2010, es celebra la primera visita guiada a aquesta part del fons museístic de l’MTE. Aquesta iniciativa és de caràcter mensual i gratuïta. Donades les característiques de la proposta i la limitació d’aforament, tot aquell que estigui interessat en participar-hi haurà d’inscriure’s prèviament (972 50 88 20 – Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la ).

PROGRAMA DE FIRES DE L'MTE

Hem perdut una màquina...
Joc de pistes per a nens i nenes de 6 a 12 anys
Del 30 d’abril al 9 de maig de 2010
Horari: obertura del museu
Lloc: Museu de la Tècnica de l’Empordà
Activitat gratuïta

Portes obertes a l’MTE
Dia: dissabte, 1 de maig de 2010
Horari: d’11h a 14h i de 16h a 19h
Lloc: Museu de la Tècnica de l’Empordà
Entrada gratuïta a tothom

Retrats de l’MTE
Concurs de dibuix per a nens i nenes de 5 a 12 anys
Dia: dissabte, 1 de maig de 2010
Horari: d’11h a 14h. Entrega de premis a les 19h.
Lloc: Museu de la Tècnica de l’Empordà
Activitat gratuïta

2n Concurs de Mecanografia de l’MTE
Dia: dissabte, 1 de maig de 2010
Horari: 17’30h a 19h. Entrega de premis a les 19’30h.
Lloc: Museu de la Tècnica de l’Empordà
Inscripció prèvia i gratuïta. Places limitades.
 

El que no es veu
Visita al fons del museístic de l’MTE
Dia: dissabte, 8 de maig de 2010
Horari: 11’30h a 13h
Lloc: Transports Padrosa – Crta. N-II Km.760, Hostalets de Llers – 17730 Llers.
Inscripció prèvia i gratuïta. Places limitades

 
Portes obertes 2009
Concurs Mecanografia 2009
 
 
Portes obertes 2009


 

 

 

 

 

 
« Anterior   Següent »
© 2018 Museu de la Tècnica de l'Empordà. Figueres