Inici arrow Notícies arrow FOTCIENCIA08

FOTCIENCIA08


Del 17 març al 4 d'abril de 2009
Horari: Matins de Dilluns a Dissabte de 10.00 a 13.30 h i a tardes de dilluns a divendres de de 16.00 a 20.00 h
Lloc: Biblioteca Municipal Jaume Vicens Vives. c/ Girona, 22-30  Roses.
Entrada gratuïta

Del 14 al 24 d'abril de 2009
Horari: De dilluns a divendres de 9.00h a les 17.00h
Lloc: IES Llançà C. Font d'en Falcó, s/n (Els Esplanes), Llançà
Entrada gratuïtaEl Museu de la Tècnica de L'Empordà (MTE) aproxima la fotografia científica per tercer any consecutiu a la nostra comarca.
FOTCIENCIA és un certamen de fotografia científica convocat pel Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) i la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT).  L'objectiu, de l’exposició és acostar la ciència i la tecnologia als ciutadans mitjançant una visió artística i estètica suggerida a través d'imatges científiques i un comentari escrit del fet científic que il•lustren. El jurat, juntament amb l'organització, ha seleccionat 49 imatges i els seus respectius textos per a ser exhibides en exposicions itinerants, aquest fet fa que, per tercer any consecutiu, el MTE dugui aquesta exposició a l’Alt Empordà aquesta vegada, no a la seva capital, Figueres, sinó a les poblacions de Roses i Llançà.
Gràcies a les imatges de FOTCIENCIA el visitant aconseguirà veure la relació existent entre la investigació científica i les seves aplicacions tecnològiques i industrials. Podrà, també, descobrir els objectes d'estudi de la comunitat científica, les persones que ho realitzen, la seva instrumentació i instal•lacions o les tecnologies que resulten de l'avanç científic. En definitiva acostar-se i descobrir un món, la investigació científica, cada vegada més influent, vital i important en l'economia i la societat del S.XXI.


  

 
« Anterior   Següent »
© 2018 Museu de la Tècnica de l'Empordà. Figueres