Inici arrow Col·lecció arrow Màquines d'escriure

Màquines d'escriure
 

Millores tecnològiques 
 

Cartell Barlock

Una de les objeccions que se li feien a la primera Remington era que nomès escribia en majúscules. Aquesta dificultat es va superar amb l'aportació de L. Crandall, que van concebre la idea d'introduir un sistema de tecla especial, i de Byron A. Brooks, que va fixar dos tipus, majúscula i minúscula, en una sola tecla. Les idees combinades d'aquests dos inventors van fer posible no només escriure amb majúscules i minúscules, sinò també números, signes i altres caràcters.
Al mateix temps George W. N. Yost va treure al mercat la Caligraph, una màquina d'escriure de doble teclat, un per a les majúscules i un per a les minúscules. Aquesta màquina va ser menys popular però va contribuir extraordinariament al desenvolupament i ús de la màquina d'escriure.
L'any 1880  James Bartlett Hammond, de Boston, va patentar una màquina amb dos semicercles amb tipus intercanviables, de forma que es podien utilitzar diferents dissenys de lletres. Vuit anys més tard Charles Spiro va patentar una màquina anomenada Bar-Lock per la protecció frontal que presentava per impedir el desplaçament de les barres porta-tipus. Es tracta de la primera màquina amb escriptura semi-visible, un dels aspectes més reclamats pels usuaris.

Barlock
Hammond
Caligraph

  

© 2020 Museu de la Tècnica de l'Empordà. Figueres