Inici arrow Notícies arrow Com fer-se un bon menú!

Com fer-se un bon menú!

Descripció

Està demostrat que l'adquisició d'uns bons hàbits alimentaris des de la infància repercuteix en un bon estat de salut a l'edat adulta i evita problemes cada cop més freqüents en els nostres infants i en el nostre entorn. Per aquest motiu el MTE presenta aquest material audiovisual junt amb l'assessorament d'una dietista per plantejar un  menú  nutricionalment equilibrat i a la vegada atractiu pels joves, és a dir un menú saludable.


Objectius

  • Fomentar l'adquisició de coneixements, actituds i comportaments per part de l'alumnat perquè preguin consciència de la importància d'una bona dieta equilibrada.
  • Conèixer les propietats dels diferents aliments
  • Conèixer els avantatges de fer una dieta equilibrada i els perjudicis que comporta una dieta no equilibrada.


A qui s'adreça: Educació Primària, Educació Secundària i Batxillerat. L'activitat s'adaptarà segons el nivell educatiu del grup-classe.
Calendari: Curs escolar 2007 / 2008.
Durada: 1 hora i 15 minuts aproximadament.
Grups: màxim 25 persones.
Preu: a consultar.
Nota: l'Activitat es realitzada al centre educatiu, dirigida i coordinada per una educadora diplomada en Nutrició i Dietètica que acompanyarà el grup per dur a terme aquesta activitat.

 

 
« Anterior   Següent »
© 2017 Museu de la Tècnica de l'Empordà. Figueres