Inici arrow Activitats arrow MOVILAB

MOVILAB
MOVILAB. Súbete a la Ciencia

El 18 de novembre, a Valdepeñas, el MOVILAB va iniciar la seva singladura. Dos anys de dura feina concloïen en aquest punt de partida i, tanmateix, la satisfacció i l’alegria de veure els escolars de la població manxega fer experiments, mirar per un microscopi i, sobretot, preguntar i fer-se preguntes, compensava tots els esforços. Aquesta aula sobre rodes, en que el seu full de ruta, s’anirà poblant de ciutats i viles d’Espanya, és fruit de la unió d’esforços de tres institucions, el CSIC (Consejo Superior de Investigaciones Científicas), la FECYT (Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología) i la Fundació Padrosa, que han cooperat en aquest projecte comú.
Llegir-ho tot...
 
En ruta!

Per fi, el 12 de novembre, el MOVILAB va marxar direcció cap a Madrid. Allà, els últims retocs: ordinadors, microscopis, webcams i un assaig general amb els científics del CSIC i ¡tot llest! El 18 de novembre, el Movilab inaugurava el seu periple inicial a Valdepeñas.
Llegir-ho tot...
 
El MOVILAB arriba a Figueres

Del 7 al 10 d’abril de 2010 el MOVILAB arribarà a Figueres. Durant els dies que estigui a la nostra ciutat, aquest “camió de la ciència” o laboratori sobre rodes estarà obert als centre d’educació primària i secundaria que han concertat visita a través de la regidoria d’educació de l’Ajuntament de Figueres. Després del pas dels escolars, el MOVILAB podrà ser visitat pel públic en general.
Llegir-ho tot...
 
MOVILAB 2013

Image

MOVILAB 2013 - Súbete a la Ciencia !!

I el MOVILAB re-engega una nova etapa amb una altra tongada de kilòmetres arreu del territori espanyol, amb l'objectiu de sempre.....DIVULGAR LA CIÈNCIA!!!!!Llegir-ho tot...
 
MOVILAB a la ReFesta de Figueres
Image

El divendres 14 de març de 2014 la ciutat de Figueres va acollir la REFESTA en motiu de la II SETMANA DE LA CIÈNCIA SOSTENIBLE organitzada per els Serveis Educatius de l'Alt Empordà.

El MOVILAB hi va ser, col·laborant amb dos tallers relacionats amb l'Aigua, tema protagonista de l'any.


Llegir-ho tot...
 
© 2021 Museu de la Tècnica de l'Empordà. Figueres