Inici arrow Activitats arrow Conferències i cicles

Conferències i cicles
PRESENTACIÓ LLIBRE MARTI BONETA


US PRESENTEM UN LLIBRE...

El proper 21 de novembre de 2013, a les 17,30h a la Sala d'audiovisuals del mTE, es presentarà el Llibre 'L'electricitat al Pallars Jussà 1911-1940. Imatges d'un temps i un espai' a càrrec d'un dels seus escriptors, el professor MARTI BONETA.

Aquesta presentació s'emmarca dins els actes de la II SETMANA DE LA CIÈNCIA COMPROMESA A L'ALT EMPORDÀ , organitzats per el Servei Educatiu de l'Alt Empordà .
Llegir-ho tot...
 
VII Cicle de Conferències de l'MTE


 

El VIIè Cicle de Conferències del Museu de la Tècnica de l'Empordà (MTE), amb col•laboració amb el Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC), estarà dedicat a la Química, coincidint amb la commemoració de l'Any Internacional de la Química en 2011.

 

Llegir-ho tot...
 
6è Cicle de Conferències de l'MTE


El 6è Cicle de Conferencies de l'MTE s’iniciarà el pròxim 17 de setembre de 2009 i conclourà el 10 de juny de 2010. Així, un dijous al mes ens citarem a l’escenari del Teatre Jardí de Figueres, a les 20’30h; el nostre propòsit és divulgar la Ciència actual en totes les seves modalitats.

 

Llegir-ho tot...
 
5è Cicle de Conferències del MTEEl Cicle de Conferències de divulgació científica és una de les activitats més emblemàtiques i consolidades de la programació del Museu de la Tècnica de l’Empordà. La iniciativa va néixer com a resposta a la voluntat de la Fundació Pere Padrosa Puignau – Margarita Pierre Mallol de ser un agent cultural actiu en la divulgació de la ciència actual. Per això, des del 2005, es va iniciar una fructífera col·laboració amb el Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) per tal de donar veu als principals investigadors del país i que aquests, de primera mà, expliquessin quines són les línies de treball de la recerca científica d’avui en dia.

Llegir-ho tot...
 
IV Cicle de Conferències del MTEEl Cicle de Conferències de divulgació científica del MTE va néixer com a resposta a la voluntat de la Fundació Pere Padrosa Puignau – Margarita Pierre Mallol de ser un agent cultural actiu en la divulgació de la ciència actual. Per això ara fa tres anys es va iniciar una fructífera col·laboració amb el CSIC per tal de donar veu als principals investigadors del país i que aquests, de primera mà, expliquessin quines són les línies de treball de la recerca científica d’avui en dia.

Llegir-ho tot...
 
Mirades IndustrialsL’Alt Empordà va ser, durant les primeres passes de l’era industrial, una terra fèrtil en indústries. Fent una mirada retrospectiva podem trobar multitud d’exemples d’aquella realitat. El comerç i el turisme han desplaçat a un segon terme la indústria però aquesta és encara un dels sectors més importants de l’economia de la comarca.  Per tal d’apropar aquesta realitat sovint desconeguda pel gran públic, el Museu de la Tècnica de l’Empordà inicia una nova activitat que, sota el títol de Mirades Industrials, pretén redescobrir la història industrial contemporània de la comarca i apropar-la la indústria al gran públic.

Llegir-ho tot...
 
<< Inici < Anterior 1 2 Següent > Final >>

Resultats 1 - 12 de 16

Arxiu

© 2021 Museu de la Tècnica de l'Empordà. Figueres