Inici arrow Noticies

Noticies
De Figueres a Blanes

Del mar a la biblioteca va iniciar-se el dimarts passat 14 de setembre a la biblioteca de Figueres. Quinze nens van aprendre com viuen, què mengen les diferents espècies marines que des de la platja van buscar l'horitzó interior de la biblioteca Fages de Climent per ser mostrades al jove grup de lectors. El millor dels regals, aquell dia, va ser l'embadaliment dels nens, les seves preguntes i la seva participació activa.
Llegir-ho tot...
 
Arrenca el 5è Cicle de Cinema i Ciència del MTE

Es reflexionarà sobre la importància de conservar la biodiversitat i quins mitjans tenim a les mans per a combatre l’acceleració del procés de canvi climàtic.
El catedràtic de física i expert en canvi climàtic Josep Enric Llebot serà l'encarregat d'inaugurar el Vè Cicle de Cinema i Ciència del Museu de la Tècnica de l'Empordà el divendres 8 d'octubre. La sessió tindrà lloc a partir de les vuit de la tarda a l’Espai Cultural de la Cate de Figueres. L'entrada és gratuïta.
Llegir-ho tot...
 
Explorant el món marí

El proper divendres 22 d’octubre a l’espai La Cate a les 20.00h amb la presència del director del Centre d’Estudis Avançats de Blanes Daniel Martin i Carles Font del cine club Diòptria ens endinsarem a les profunditats marines analitzant el documetal Oceanos.Segons alguns crítics: “No és un documental més sobre el món submarí, és el definitiu”. Un recorregut per tots els mars del planeta, des de les llacunes tropicals i les plaques de glaç polars fins a les inexplorades profunditats submarines, on no hi arriba la llum solar.
Llegir-ho tot...
 
Alternatives als combustibles d'origen fòssil

La segona ponència del 7è Cicle de Conferencies analitza les alternatives als combustibles d'origen fòssil amb la intervenció de José Luis G. Fierro de Instituto de Catálisis y Petroleoquímica del Consejo Superior de Investigaciones Científicas Médica (CSIC). La conferència, d'entrada gratuïta, se celebrarà el dijous 28 d'octubre de 2010 a les 20'30h en el Teatre Jardí de Figueres.
Llegir-ho tot...
 
La màgia de l’animació

Paral•lelament al cinefòrum s’han programat en motiu del V Cicle de Cinema i Ciència tallers de cinema pels més petits. A través del taller “la màgia de l’animació” els infants podran experimentar en primera persona les interioritats del setè art. Una introducció amena i divertida al món del cinema per a nens de 5 a 11 anys. L’activitat de la mà dels educadors del Museu del Cinema de Girona es farà a la biblioteca Fages de Climent el dissabte 20 de novembre a les 11.00h del matí, l’activitat és gratuïta.
Llegir-ho tot...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 10 - 18 de 173
© 2019 Museu de la Tècnica de l'Empordà. Figueres