Inici arrow Noticies

Noticies
Tajadura, Monturiol i els escolars

L’exposició, Tajadura: l’esforç per recuperar la història va ser visitada per més de 500 alumnes de diferents escoles de la ciutat de Figueres. Entre tots els grups visitaven l’exposició, el dia 27 febrer, els alumnes de 2n de primària del centre Cor de Maria de Figueres. Com varen veure  l’exposició? Que els hi va agradar més? Quines conclusions en varen treure? Totes aquestes respostes i moltes més es poden veure en el treball posterior que varen realitzar els alumnes a l’aula i que molt amablement ens han fet arribar.
Llegir-ho tot...
 
Les millors imatges científiques a Roses i Llançà

El Museu de la Tècnica de L'Empordà (MTE) aproxima la fotografia científica per tercer any consecutiu a la nostra comarca.
FOTCIENCIA és un certamen de fotografia científica convocat pel Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) i la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT).

 

Llegir-ho tot...
 
Els vidres: el discret poder de la transparència

El vidre serà el fil conductor de la propera conferència del 5è Cicle de Conferències del Museu de la Tècnica de l’Empordà, que tindrà lloc el proper dijous 26 de març al Teatre Jardí de Figueres a partir de les 20’30 hores. La conferència anirà a càrrec d’Alicia Durán Carrera professora d’investigació de l’Instituto de Ceramica y Vidrio del CSIC.

 

Llegir-ho tot...
 
A la llum de les espelmes. El MTE visita Ceres Roura

Mirades Industrials continua el seu periple per algunes de les empreses més significatives de l’Alt Empordà. En aquesta ocasió toca al torn a Ceres Roura, empresa dedicada a la fabricació d’espelmes. La visita que es durà a terme el pròxim divendres 27 de març de 2009 a les 11 del matí, permetrà conèixer les seves instal•lacions. Aquesta activitat és gratuïta.

 

Llegir-ho tot...
 
Els nous tallers d'estiu del Museu de la Tècnica de l'Empordà

Arriben les vacances escolars i el Museu de la Tècnica de l'Empordà ja té preparats els tallers d'estiu pels més petits. Per a aquest estiu s'han programat quatre activitats; tres destinades a nens de 5 a 12 anys més un joc de pistes per al públic familiar. Es tracta d'una oferta pedagògica específica destinada a casals, grups concertats i famílies.
Llegir-ho tot...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 82 - 90 de 173
© 2019 Museu de la Tècnica de l'Empordà. Figueres