Inici arrow Noticies

Noticies
Els secrets de les motocicletes Rieju a Mirades Industrials

Mirades Industrials continua el seu periple per algunes de les empreses més significatives de l’Alt Empordà. En aquesta ocasió toca al torn a la Rieju S.A, empresa dedicada a la fabricació de motocicletes. La visita que es portarà a terme el dia 30 de gener de 2009 a les 12 del migdia, permetrà conèixer les seves instal•lacions. L'activitat és gratuïta.

Llegir-ho tot...
 
El II Cicle de Complementaris arriba a la Casa de Cultura de Girona

Després de la primera edició celebrada a Figueres l'any 2007, la Casa de Cultura de Girona i el Museu de la Tècnica de l'Empordà(MTE) de Figueres programen la segona edició de Complementaris, dedicada a la relació entre la ciència i el dret. Complementaris vol oferir, a través de la conversa, un territori de trobada i debat de plantejaments diversos sobre alguns dels aspectes del món que ens envolta.
L'entrada es gratuita

Llegir-ho tot...
 
Les cèl·lules mare a debat als Complementaris

La investigació amb cèl•lules mares i la bioètica seran el fil conductor de la tercera sessió del segon cicle de Complementaris, que tindrà lloc aquest dijous 5 de febrer a les 20’00 hores a la Casa de Cultura de Girona. En aquest proper debat hi intervindran Anna Veiga (Directora del Centre Universitari d’Investigació de l’Institut Dexeus) i María Casado González (Catedràtica de Filosofia del Dret de la Universitat de Barcelona i propietària de la Càtedra UNESCO de Bioètica).

Llegir-ho tot...
 
La nanociència i la seva legislació als Complementaris

La nanociència i la seva legislació internacional seran el fil conductor de la propera sessió del segon cicle de Complementaris, que tindrà lloc aquest dijous 29 de gener a les 20’00 horas a la Casa de Cultura de Girona. En aquest segon debat hi intervindran Amador Menéndez Velázquez  i Jaume Torrent Echeverría. Com a moderador participarà el periodista Alfons Petit.

Llegir-ho tot...
 
Un grup d' “Els Arcs” visiten la col•lecció del MTE

Aquest divendres 6 de febrer ens han visitat al Museu de la Tècnica de L'Empordà (MTE) un grup de la Residència de Gent Gran i Centre de Dia “Els Arcs” de Figueres. Un total de 16 avis  i monitors del centre han pogut descobrir la col•lecció Padrosa-Pierre del MTE.
Com és habitual s’ha fet una visita guiada per les tres plantes del museu i finalment es s’ha pogut veure l’audiovisual.
Llegir-ho tot...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 73 - 81 de 173
© 2019 Museu de la Tècnica de l'Empordà. Figueres