Inici arrow Noticies

Noticies
El futur de la Terra vist pels escolars

El passat 20 de novembre, 544 escolars dels centres escolars Cor de Maria, Paula Montal-Escolàpies i els CEIP Joaquim Cusí i Fortunet, Salvador Dalí, Ruiz Amado i Sant Pau van participar en l’activitat “El futur de la Terra vist pels escolars”. A les 9’45h. els nens van visionar el documental Tierra  i a les 11’30h. van començar a construir els seus murals a la Rambla de Figueres.

Llegir-ho tot...
 
El MTE debat els efectes de la globalització en el medi natural

La globalització és un fenòmen que no només afecta al comerç i a l’economia. També afecta al medi natural. Aquest serà el tema tractat a la propera cita del 5è Cicle de Conferències del MTE, que tindrà lloc el dijous 23 d’octubre a partir de les 20’30 hores al Teatre Municipal El Jardí. La conferència, titulada Invasions biològiques, anirà a càrrec de la biòloga de l’Estación Biològica de Doñana Montserrat Vilà.

Llegir-ho tot...
 
Ciència dels viatges pels espais i temps

El 4rt Cicle de Cinema i Ciència arriba a l’equador de la mà del Doctor en Ciències Físiques per la UPC, Jordi José. Aquesta sessió tindrà lloc el proper divendres 13 de novembre a les 20.00h del vespre a l’Espai Cultural La Cate.  On analitzarem els viatges per l’espai i el temps a través del cinema i, com aquests s’han inspirat amb més o menys encert amb la ciència i la tècnica de cada moment.
Llegir-ho tot...
 
Gràfiques Montserrat inaugura les mirades industrials del MTE

Gràfiques Montserrat i el seu museu-col·lecció dedicat a la impremta inauguren el cicle de visites guiades al patrimoni industrial altempordanès que, sota el títol de Mirades Industrials, organitza el Museu de la Tècnica de l’Empordà. La iniciativa, de caràcter mensual i gratuïta, consisteix en la realització de visita guiada a vuit empreses alt-empordaneses significatives tant per la seva singularitat, història o producció.

Llegir-ho tot...
 
Mirades Industrials visita el Museu de l’Electricitat de Figueres

El cicle Mirades Industrials visita aquest mes de desembre el Museu de l’Electricitat de Figueres, un espai obert l’any 1988 on s’hi exposa el fons històric de l'empresa Hidroelèctrica de l’Empordà. La visita, amb reserva prèvia, es portarà a terme el dia 19 de desembre de 2008 a partir de les cinc de la tarda. L'entrada és gratuita.

Llegir-ho tot...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 55 - 63 de 173
© 2019 Museu de la Tècnica de l'Empordà. Figueres