Inici arrow Noticies

Noticies
El MTE s'endinsa en la bellesa del món invisible

El Museu de la Tècnica de l’Empordà porta a Figueres les fotografies guanyadores del primer concurs interncional de nanofotografia (SPMAGE2007). Es tracta d’una cinquantena d’imatges que ens acosten al nanomón, l’escala més petita de treball dels investigadors científics. L’exposició es pot visitar fins el 6 d’abril a la planta baixa del MTE. L’entrada és gratuïta.

Llegir-ho tot...
 
Energies renovables en l'edificació

La propera cita del IV Cicle de Conferències del MTE tractarà sobre les energies renovables en l’edificació. La xerrada, que tindrà lloc el dijous 17 d’abril al Teatre Municipal El Jardí a partir de les 20’30 hores, anirà a càrrec de Domingo Guinea Díaz, investigador de l’Instituto de Automàtica Industrial del CSIC.

Llegir-ho tot...
 
L'art de la lutheria, al Museu de la Tècnica de l'Empordà

El II Cicle de Música i Ciència del MTE inicia la seva singladura aquest divendres amb la guitarra i els instruments de corda premuda com a protagonistes. En aquesta ocasió el luthier Jesús Terrer i el guitarrista Joan Furió, amb l'acompanyament al piano d'Eulàlia Vivas, ens introduiran en l’art de la construcció de les guitarres a través de la paraula i la música. La conferència-concert tindrà lloc el proper divendres 28 de març a partir de les 20’30 hores a l’església de Sant Pere de Figueres. L’entrada és gratuïta.

Llegir-ho tot...
 
La gestió de l'aigua en temps d'escassetat

L’aigua serà la protagonista de la propera conferència de divulgació científica del Museu de la Tècnica de l’Empordà. En aquesta ocasió, l’enginyer agrònom Elías Fereres, parlarà sobre les possibles solucions per millorar l’eficiència en el consum dels recursos hídrics. La xerrada es portarà a terme el dijous 15 de maig a partir de les 20’30 hores al Teatre El Jardí de Figueres. L’entrada és gratuïta.

Llegir-ho tot...
 
Llançà acull una exposició sobre màquines de cosir

La Casa de Cultura de Llançà acull, del 3 de maig a l'1 de juny de 2008, l’exposició “Transformacions cosides a màquines”, una iniciativa sorgida de la col·laboració entre el Museu de la Tècnica de l’Empordà i l’Ajuntament de Llançà que pretén oferir una panoràmica del paper que ha tingut la màquina de cosir  al llarg del segle XX.

Llegir-ho tot...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 37 - 45 de 173
© 2019 Museu de la Tècnica de l'Empordà. Figueres