Inici arrow Noticies

Noticies
El documental Planeta Blanco clou el cicle de Cinema i Ciència

Amb el documental Planeta Blanco finalitza aquest divendres el II cicle de cinema i ciència organitzat pel Museu de la Tècnica de l’Empordà. El film, que es projectarà a la Catequística de Figueres a partir de les 20'00 hores, permetrà comprendre i analitzar com el canvi climàtic afecta no només la part habitada de la terra sinó també els ecosistemes on l’home no hi és present. L'entrada és gratuïta.

Llegir-ho tot...
 
25 anys d'energia eòlica al Museu de la Tècnica

EolicCat, l'associació eòlica de Catalunya, porta al Museu de la Tècnica de l'Empordà l'exposició “La força del vent. 25 anys d’energia eòlica a Catalunya”. Es tracta d'una proposta que té com a objectiu commemorar aquesta efemèride i difondre els valors de l'energia eòlica com a font d’energia alternativa i com a eina per fer front al canvi climàtic. L’exposició “La força del vent. 25 anys d’energia eòlica a Catalunya” es podrà visitar a les instal·lacions del MTE des del 14 de novembre fins el proper 2 de desembre. L'entrada és gratuïta.
Llegir-ho tot...
 
IV Congrès de Comunicació Social de la Ciència del CSIC

El Museu de la Tècnica de l’Empordà (MTE) participarà en el IV Congrès de Comunicació Social de la Ciència  que, organitzat pel Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) i la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT), es portarà a terme els propers 21, 22 i 23 de novembre a Madrid.
Llegir-ho tot...
 
Qualitat i seguretat en l'alimentació

El IV Cicle de Conferències del MTE ens aproxima aquest mes de març a les noves tècniques de tractament dels aliments, de la mà de Laura Pastoriza, responsable de productes pesquers a l’Institut d’Investigacions Marines de Vigo del CSIC. Quins procesos s’utilitzen per què els productes alimentaris arribin en les millors condicions als supermercats? Quins protocols de seguretat es fan servir? Quines són les principals línies d’investigació per millorar aquests processos?

Llegir-ho tot...
 
El Cicle de conferències s'endinsa en la investigació farmacèutica

De la química als fàrmacs és el títol de la propera sessió del IV Cicle de Conferències del Museu de la Tècnica de l'Empordà que tindrà lloc el proper dijous, 13 de desembre, a partir de les 20'30 hores al Teatre El Jardí de Figueres. La xerrada anirà a càrrec de Pilar Goya Laza, directora de l'Instituto de Química Médica del Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC). L'entrada és gratuïta.

Llegir-ho tot...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 28 - 36 de 173
© 2019 Museu de la Tècnica de l'Empordà. Figueres