Inici arrow Planifica la Visita

 

Benvolguts Reis Mags d’Orient, 
Aquest any al Museu de la Tècnica ens hem portat molt bé, i ens agradaria que ens  portéssiu:
- Tinta de recanvi per les màquines d’escriure, 
- Una màquina d’escriure Oliver nº1, 
- 200 caixes de cafè Illy, 
- Una màquina d’escriure Ford, 
- Fils per poder fer les bosses amb els nens i nenes, 
- Molts llibres per a seguir estudiant,  
- ... i finalment, pau i felicitat per tot al món.
 
Un any més l’MTE ha preparat un seguit d’activitats per tots aquells que vulguin participar de les fires i festes de la Santa Creu d’una forma divertida i enriquidora. Activitats per grans i petits, activitats per reviure un temps en que varen aparèixer objectes fins al moment inimaginables (màquines de cosir, gramòfons, cotxes, màquines d’escriure, etc.) en definitiva,  activitats per complementar la programació tradicional de les fires de Figueres.

 
El passat 1 de maig de 2010 varem celebrar la IV Jornada de Portes Obertes del Museu de la Tècnica de l'Empordà, i volem compartir amb tots vosaltres diversos moments que es varen viure durant el dia. 

Classificació 2n Concurs Mecanografia

1ª Classificada: Laura Rosco, amb 256 pulsacions per minut
2n Classificat: Fernando Duarte, amb 251 pulsacions per minut
3ª Classificada: Sonia Sánchez, amb 212 pulsacions per minut

Participants del 2n Concurs de Mecanografia: Mª Gloria Arnaiz, Isabel Rosco, Mª Assumpció Padrosa, Cristina Martínez, Marina Mesas, Angels Padrosa, Natàlia Verdalet, Isabel Hernández, Patricia Aguilar, Esther Turon i Pablo Aguilar.

Guanyadors Retrats de l'MTE

Mònica Turon en la categoria de 9 a 12 anys
Oriol Sot Olivet en la categoria de 5 a 8 anys

 


Divendres 1 de maig de 2009
Horari: de 17h a 19h 
Lloc: Museu de la Tècncia de l'Empordà
Inscripció prèvia, places limitades 
Activitat gratuïta
 


Els camins de la humanitat: ciència i tecnologia és una exposició itinerant del Museu de la Tècnica de l’Empordà (MTE) que té com objectiu principal donar a conèixer el museu i explicar, de forma sintètica i entenedora, l’evolució tecnològica de la humanitat, des del descobriment del foc fins a la carrera espacial.
Situada a l’interior d’ un semiremolc de 17 metres de llargada, l’exposició va iniciar la seva singladura el mes de juliol de 2006 a Pals. En sis mesos va recórrer vint-i-vuit poblacions de la demarcació de Girona i la varen visitar més de tretze mil persones. Després d’una parada durant el primer semestre del 2007, el Museu Mòbil reprèn la seva activitat i inicia la seva segona temporada recorrent una altra vegada la geografia gironina.

 
 
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

© 2018 Museu de la Tècnica de l'Empordà. Figueres