Inici arrow Planifica la Visita


Del 7 al 10 d’abril de 2010 el MOVILAB arribarà a Figueres. Durant els dies que estigui a la nostra ciutat, aquest “camió de la ciència” o laboratori sobre rodes estarà obert als centre d’educació primària i secundaria que han concertat visita a través de la regidoria d’educació de l’Ajuntament de Figueres. Després del pas dels escolars, el MOVILAB podrà ser visitat pel públic en general.
 

Per fi, el 12 de novembre, el MOVILAB va marxar direcció cap a Madrid. Allà, els últims retocs: ordinadors, microscopis, webcams i un assaig general amb els científics del CSIC i ¡tot llest! El 18 de novembre, el Movilab inaugurava el seu periple inicial a Valdepeñas.
 

El 18 de novembre, a Valdepeñas, el MOVILAB va iniciar la seva singladura. Dos anys de dura feina concloïen en aquest punt de partida i, tanmateix, la satisfacció i l’alegria de veure els escolars de la població manxega fer experiments, mirar per un microscopi i, sobretot, preguntar i fer-se preguntes, compensava tots els esforços. Aquesta aula sobre rodes, en que el seu full de ruta, s’anirà poblant de ciutats i viles d’Espanya, és fruit de la unió d’esforços de tres institucions, el CSIC (Consejo Superior de Investigaciones Científicas), la FECYT (Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología) i la Fundació Padrosa, que han cooperat en aquest projecte comú.
 
Anem a divertir-nos!!!!

Aquí us deixem diferents jocs i enllaços relacionats amb la ciència.

RECERCA EN ACCIO                               
  Recerca en Acció      Els somnis de Narcis Monturiol      Setmana de la Ciència 2013


 
 
taller estiu 2012

És una  oferta pedagògica específica destinada a casals, grups concertats i famílies. Una proposta pedagògica, més lúdica i dinàmica que les activitats realitzades durant el curs escolar, però, mantenint la rigorositat de les activitats programades pel Museu. Els tallers d'estiu tenen com objectiu principal que els nens i nenes aprenguin i comparteixin coneixements de forma amena i divertida.

 
 


L’exposició, Tajadura: l’esforç per recuperar la història va ser visitada per més de 500 alumnes de diferents escoles de la ciutat de Figueres. Entre tots els grups visitaven l’exposició, el dia 27 febrer, els alumnes de 1r i 2n de primària del centre Cor de Maria de Figueres. Com varen veure  l’exposició? Que els hi va agradar més? Quines conclusions en varen treure? Totes aquestes respostes i moltes més es poden veure en el treball posterior que varen realitzar els alumnes a l’aula i que molt amablement ens han fet arribar.
 

 
<< Inici < Anterior 31 32 33 34 35 36 37 Següent > Final >>

© 2019 Museu de la Tècnica de l'Empordà. Figueres