Inici arrow Planifica la Visita

Els Pares de la Tècnica és una nova activitat del Museu de la Tècnica de l’Empordà que permet al visitant descobrir, de forma lúdica i atractiva, la història d’alguns dels objectes més representatius de la col•lecció Padrosa-Pierre. El recorregut proposat repassa, així mateix, les primeres passes de la mecanització de la vida que va tenir lloc a banda i banda de l’Atlàntic durant els segles XIX i XX. L’activitat, d’una hora de durada i dirigida al públic familiar, es porta a terme els caps de setmana i durant els períodes no lectius.
 
 

Després de molt i molt treballar, cristal•litzar, recristal•litzar, obtenir bons cristalls caiguts en desgràcia (trencadisses, algun càlcul de concentració una miqueeeeta desviat...) i unes quantes dificultats més, va arribar el gran moment: els alumnes de 1r de Batxillerat de la modalitat de Ciències, juntament amb els cristalls obtinguts, muntatges de presentació i pòsters explicatius del pla de treball seguit, van iniciar el viatge cap a Granada, la ciutat que fa olor a gessamí.

 
 

Aprofundir en la REVOLUCIO INDUSTRIAL a partir dels objectes del Museu.
Descobrir el passat dels objectes que utilitzem cada dia.
Despertar les inquietuts de l'alumne, fomentant el desenvolupament de les seves idees.
 
 
 

Demà dimecres 22 de febrer de 2012 a les 19,15h al dial 102.90 de la Cadena Cope-GIRONA, el Director del Museu de la Tècnica de l'Empordà Sr. Pere Padrosa Pierre, participarà com a entrevistat principal al programa radiofònic CONVERSES GIRONINES.

El programa dirigit pel també figuerenc Lluis Arté, repassarà la trajectoria, els objectius i la passió que mou a la familia Padrosa a gestionar l'MTE.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

© 2018 Museu de la Tècnica de l'Empordà. Figueres