Inici arrow Notícies

Notícies
CONVERSES GIRONINES: Tertulia a la Cadena Cope-GIRONA

Demà dimecres 22 de febrer de 2012 a les 19,15h al dial 102.90 de la Cadena Cope-GIRONA, el Director del Museu de la Tècnica de l'Empordà Sr. Pere Padrosa Pierre, participarà com a entrevistat principal al programa radiofònic CONVERSES GIRONINES.

El programa dirigit pel també figuerenc Lluis Arté, repassarà la trajectoria, els objectius i la passió que mou a la familia Padrosa a gestionar l'MTE.

Llegir-ho tot...
 
El MTE explora la relació entre la música i la ciència

El Cicle de Música i Ciència del MTE arrenca aquesta setmana amb una conferència i un concert dedicats a la relació entre l’arquitectura i la música. La conferència, que impartirà el músic Josep Jofré, tindrà lloc el dimecres a partir de les 20’30 hores a les instal·lacions del museu. El dia següent l’esglèsia de Sant Pere de Figueres acollirà el concert del Trio Il Piaccere, a partir de les 20’30 hores. Ambdues activitats són gratuïtes.

Llegir-ho tot...
 
TOT A PUNT PEL CURS 2012-13

Una vegada més us volem presentar l’activitat que el Servei Pedagògic de l’MTE realitza pels centres educatius. Una oferta pedagògica consolidada a la comarca de l’Alt Empordà. Les activitats que  oferim han estat programades a partir de les Bases Reguladores d’Acció Cultural (BRAC), una eina on es descriuen els principis rectors, les estratègies i les línies d’actuació per donar unitat i qualitat pedagògica a les actuacions educatives i culturals del Museu de la Tècnica de l’Empordà.

Llegir-ho tot...
 
ENIGMA: La tècnica de codificar missatges per tal de fer-los secrets

El passat 28 de desembre al Castell de Sant Ferran de Figueres es va signar entre l'Instituto de Historia y Cultura Militar (Ministerio de Defensa) representat per el Coronel Director del Museo Historico Militar de Figueres D.Jesús Heras Arroyo i per el secretari de la Fundació Pere Padrosa-Margarita Pierre , el Sr. Pere Padrosa Pierre, un contracte de dipòsit d'un exemplar de la màquina de xifrar i desxifrar ENIGMA.

Llegir-ho tot...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 9 - 12 de 174
© 2020 Museu de la Tècnica de l'Empordà. Figueres