Inici arrow Notícies

Notícies
Arrenca el 5è Cicle de Cinema i Ciència del MTE

Es reflexionarà sobre la importància de conservar la biodiversitat i quins mitjans tenim a les mans per a combatre l’acceleració del procés de canvi climàtic.
El catedràtic de física i expert en canvi climàtic Josep Enric Llebot serà l'encarregat d'inaugurar el Vè Cicle de Cinema i Ciència del Museu de la Tècnica de l'Empordà el divendres 8 d'octubre. La sessió tindrà lloc a partir de les vuit de la tarda a l’Espai Cultural de la Cate de Figueres. L'entrada és gratuïta.
Llegir-ho tot...
 
Protegim el mar

Aprèn a protegir el mar, un medi imprescindible per la vida.
Aquest dimarts 26 d'octubre a les 18.00h a la biblioteca Just Casero de Girona Descobrirem perquè és important conservar la fauna marina, i quines conseqüències tenen la desaparició d’espècies, la contaminació excessiva o com hem d’actuar com som davant el mar.
Llegir-ho tot...
 
De Figueres a Blanes

Del mar a la biblioteca va iniciar-se el dimarts passat 14 de setembre a la biblioteca de Figueres. Quinze nens van aprendre com viuen, què mengen les diferents espècies marines que des de la platja van buscar l'horitzó interior de la biblioteca Fages de Climent per ser mostrades al jove grup de lectors. El millor dels regals, aquell dia, va ser l'embadaliment dels nens, les seves preguntes i la seva participació activa.
Llegir-ho tot...
 
Dani Jiménez ens explicarà perquè serveix la biodiversitat

L’ MTE conjuntament amb  l'Ecomuseu Farinera de Castelló d'Empúries i el Parc dels Aiguamolls de l'Empordà hem preparat una doble activitat, per a la Setmana de la Ciència, se celebrarà simultàniament a Castelló d'Empúries i Figueres el proper 12 de novembre.

Llegir-ho tot...
 
<< Inici < Anterior 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Següent > Final >>

Resultats 41 - 44 de 174
© 2019 Museu de la Tècnica de l'Empordà. Figueres