Inici arrow Notícies

Notícies
GAUDEIX DEL TURISME CIENTÍFIC


Un any més, Recerca en Acció ha inclòs el Museu de la Tècnica de l'Empordà en el seu llistat de propostes per descobrir un seguit de llocs d’interès científic.

Cada recomanació la fa un investigador o un divulgador de la ciència.  Així que són els propis científics els que ens porten de la ma per un  conjunt de suggeriments originals. Descobrirem indrets apassionants, gaudirem d’activitats plenes de curiositats i veurem espais com mai els haviem vist!

 

 

Llegir-ho tot...
 
ACTIVITAT FAMILIAR

Els Pares de la Tècnica és una nova activitat del Museu de la Tècnica de l’Empordà que permet al visitant descobrir, de forma lúdica i atractiva, la història d’alguns dels objectes més representatius de la col•lecció Padrosa-Pierre. El recorregut proposat repassa, així mateix, les primeres passes de la mecanització de la vida que va tenir lloc a banda i banda de l’Atlàntic durant els segles XIX i XX. L’activitat, d’una hora de durada i dirigida al públic familiar, es porta a terme els caps de setmana i durant els períodes no lectius.
Llegir-ho tot...
 
IES Cap Norfeu de Roses a la final de Cristal.lització de Granada

Després de molt i molt treballar, cristal•litzar, recristal•litzar, obtenir bons cristalls caiguts en desgràcia (trencadisses, algun càlcul de concentració una miqueeeeta desviat...) i unes quantes dificultats més, va arribar el gran moment: els alumnes de 1r de Batxillerat de la modalitat de Ciències, juntament amb els cristalls obtinguts, muntatges de presentació i pòsters explicatius del pla de treball seguit, van iniciar el viatge cap a Granada, la ciutat que fa olor a gessamí.

Llegir-ho tot...
 
Taller x alumnes d'ESO i Cicles Formatius

Aprofundir en la REVOLUCIO INDUSTRIAL a partir dels objectes del Museu.
Descobrir el passat dels objectes que utilitzem cada dia.
Despertar les inquietuts de l'alumne, fomentant el desenvolupament de les seves idees.
Llegir-ho tot...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 5 - 8 de 174
© 2020 Museu de la Tècnica de l'Empordà. Figueres