Inicio arrow Noticias

Noticias
“Fulla de figuera” a los creadores de los museos del Joguet y de la Tècnica

El Ayuntamiento otorgarà la “Fulla de figuera” de plata al merito a los matrimonios promotores de las dos entidades
El museo es fruto de una pasión compartida. Pere Padrosa ha tenido en su mujer, Margarita Pierre, su mejor cómplice. Juntos han recorrido miles de quilómetros por ferias y mercados. La historia del Museu de la Tècnica de l'Empordà comenzó una mañana de domingo del año 1979.
Leer más...
 
Comienza la nueva temporada del laboratorio móvil Movilab


Este 20 de octubre se ha inaugurado en la localidad madrileña de Móstoles la nueva temporada del laboratorio móvil Movilab, una iniciativa conjunta del Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC), la Fundació Padrosa la Fundación Repsol y la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT), que recorrerá la geografía española.

Leer más...
 
La màgia de l’animació

Paral•lelament al cinefòrum s’han programat en motiu del V Cicle de Cinema i Ciència tallers de cinema pels més petits. A través del taller “la màgia de l’animació” els infants podran experimentar en primera persona les interioritats del setè art. Una introducció amena i divertida al món del cinema per a nens de 5 a 11 anys. L’activitat de la mà dels educadors del Museu del Cinema de Girona es farà a la biblioteca Fages de Climent el dissabte 20 de novembre a les 11.00h del matí, l’activitat és gratuïta.
Leer más...
 
Explorant el món marí

El proper divendres 22 d’octubre a l’espai La Cate a les 20.00h amb la presència del director del Centre d’Estudis Avançats de Blanes Daniel Martin i Carles Font del cine club Diòptria ens endinsarem a les profunditats marines analitzant el documetal Oceanos.Segons alguns crítics: “No és un documental més sobre el món submarí, és el definitiu”. Un recorregut per tots els mars del planeta, des de les llacunes tropicals i les plaques de glaç polars fins a les inexplorades profunditats submarines, on no hi arriba la llum solar.
Leer más...
 
<< Inicio < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Siguiente > Final >>

Resultados 37 - 40 de 175
© 2019 Museu de la Tècnica de l'Empordà. Figueres