Inici arrow Notícies

Notícies
La Química i L'Energia

Amb la intervenció doctor Rafael Moliner professor d'investigació del CSIC, la tercera ponència del 7è Cicle de Conferenciïs, titulada La Química i L'Energia, analitza la necessitat de reduir a l'intensitat energètica de l'economia i la substitució de les energies d'origen fòssil per les d'origen renovable. La conferència, d'entrada gratuïta, se celebrarà el dijous 18 de novembre de 2010 a les 20'30h en el Teatre Jardí de Figueres.

Llegir-ho tot...
 
Taller de vídeo per a joves

Temps d’actuar
Taller de vídeo per a joves


Desenvolupa el teu curt sobre la biodiversitat. Pretem apropar als joves l’art cinematogràfic, les seves eines narratives i tècniques bàsiques a partir d’una pràctica estretament vinculada als films dels germans Lumière. El resultat: La realització d’un documental d’un minut de durada, amb càmera fixa i disposant d’una única presa.

Llegir-ho tot...
 
Martí Boada al 5è Cicle de Cinema i Ciència

El Geògraf, naturalista i doctor en Ciències Ambientals, Martí boada, conduirà el cinefòrum dedicat a la biodiversitat dels boscos.


A la cessió l’acompanyarà Zeta Llinars del cine club Diòptria que analitzarà els aspectes cinematogràfics del documental Planeta Tierra de la BBC. Quins perills més imminent afronten els boscos? i que hi podem fer per afrontar aquets perills seran alguns dels aspectes que es podran debatre a la sessió del proper divendres 5 de novembre a la Cate de Figueres.

Llegir-ho tot...
 
“M’exalta el nou i m’enemora el vell”

Un salt en el temps des d’un despatx del 1910 a la tecnologia que ens espera.  De la màquina d’escriure a la pantalla 3D.
Del dijous 28 d’octubre i fins els dilluns 1 de novembre ens trobareu al l’Estand núm 126 del Palau de fires de Girona. Els visitants podran utilitzar prototips de tecnologia digital que aviat seran novetats al mercat. TALLER INFANTIL: l’escriptura al llarg de la història. De la ploma d’Oca a l’ordinador. Activitat gratuïta.
Llegir-ho tot...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 33 - 36 de 175
© 2019 Museu de la Tècnica de l'Empordà. Figueres