Inici arrow Notícies

Notícies
Taller de vídeo per a joves

Temps d’actuar
Taller de vídeo per a joves


Desenvolupa el teu curt sobre la biodiversitat. Pretem apropar als joves l’art cinematogràfic, les seves eines narratives i tècniques bàsiques a partir d’una pràctica estretament vinculada als films dels germans Lumière. El resultat: La realització d’un documental d’un minut de durada, amb càmera fixa i disposant d’una única presa.

Llegir-ho tot...
 
Martí Boada al 5è Cicle de Cinema i Ciència

El Geògraf, naturalista i doctor en Ciències Ambientals, Martí boada, conduirà el cinefòrum dedicat a la biodiversitat dels boscos.


A la cessió l’acompanyarà Zeta Llinars del cine club Diòptria que analitzarà els aspectes cinematogràfics del documental Planeta Tierra de la BBC. Quins perills més imminent afronten els boscos? i que hi podem fer per afrontar aquets perills seran alguns dels aspectes que es podran debatre a la sessió del proper divendres 5 de novembre a la Cate de Figueres.

Llegir-ho tot...
 
“M’exalta el nou i m’enemora el vell”

Un salt en el temps des d’un despatx del 1910 a la tecnologia que ens espera.  De la màquina d’escriure a la pantalla 3D.
Del dijous 28 d’octubre i fins els dilluns 1 de novembre ens trobareu al l’Estand núm 126 del Palau de fires de Girona. Els visitants podran utilitzar prototips de tecnologia digital que aviat seran novetats al mercat. TALLER INFANTIL: l’escriptura al llarg de la història. De la ploma d’Oca a l’ordinador. Activitat gratuïta.
Llegir-ho tot...
 
"Fulla de figuera" als creadors del museus del Joguet i de la Tècnica

L’ajuntament otorgarà  la fulla de figuera de plata al mèrit als matrimonis promotors de les dues entitats.
El museu és fruit d'una passió compartida. En Pere Padrosa ha tingut en Margarita Pierre, la seva muller i la seva millor còmplice. Junts, han recorregut milers de quilòmetres per fires i mercats. La història del Museu de la Técnica de l'Empordà va començar un matí de diumenge de l'any 1979.
Llegir-ho tot...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 33 - 36 de 174
© 2020 Museu de la Tècnica de l'Empordà. Figueres