Inici arrow Notícies

Notícies
Fotciencia arriba de nou a Figueres

Amb la intenció d'apropar el món científic als més joves i despertar l'interès a futurs científics El Museu de la Tècnica de L'Empordà (MTE) exposa aquesta mostra de fotografia científica a Figueres. L’exposició es podrà visitar a l'IES Alexandre Deulofeu del 25 novembre al 22 desembre.

Llegir-ho tot...
 
La fi del món en el cinema: la ciència de l’Armageddon

Aquest divendres 19 de novembre amb l’anàlisi de la fi del món al llarg de la història del cinema Manuel Moreno del Dep. Física i Enginyeria Nuclear de Universitat Politècnica de Catalunya posa fi al cicle de Cinema i Ciencia. La sessió es farà a l’Espai la Cate a les 20.00h. Activitat Gratuïta.

Llegir-ho tot...
 
Pluja d’idees...

No tallar els arbres, respectar la natura, cal reciclar, No fer foc al bosc,,,, aquestes i moltes més varen ser la pluja d’idees que es varen poder llegir al “bosc de les Idees” el resultat d’un mes de treball amb les diferents escoles participants a la Setmana de la ciència: frases, pensaments, imatges i accions proposades per més de 600 per tal de conservar els nostres boscos i mantenir la biodiversitat.

Llegir-ho tot...
 
La Química i L'Energia

Amb la intervenció doctor Rafael Moliner professor d'investigació del CSIC, la tercera ponència del 7è Cicle de Conferenciïs, titulada La Química i L'Energia, analitza la necessitat de reduir a l'intensitat energètica de l'economia i la substitució de les energies d'origen fòssil per les d'origen renovable. La conferència, d'entrada gratuïta, se celebrarà el dijous 18 de novembre de 2010 a les 20'30h en el Teatre Jardí de Figueres.

Llegir-ho tot...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 29 - 32 de 174
© 2020 Museu de la Tècnica de l'Empordà. Figueres