Inici arrow Notícies

Notícies
Arriba a Olot del mar a la biblioteca

Posa’t a la pell d’un científic i descobreix quines incògnites amaga el medi marítim. Com viuen, com i què mengen els animals del mar? Respon aquestes preguntes el proper dimarts 8, 15 i 22 de febrer a les 18.00h a la Biblioteca Marià Vayreda. Investigarem i descobrirem tal i com ho fa un científic les interioritats de la biodiversitat marina.
L’activitat consisteix en la realització d’un cicle de tallers/conferències de divulgació científica per a nens i nenes de 6 a 12 anys a les biblioteques de la província de Girona, de periodicitat mensual, i amb voluntat de continuïtat en el temps.
Llegir-ho tot...
 
Força ciencia, De la mecànica dels objectes a la nanotecnologia

Una reflexió sobre el passat per anticipar el futur.


 La mostra descriu l’evolució científica i tecnològica dels darrers tres segles i reflexiona sobre el futur immediat. El recorregut, il·lustrat amb objectes històrics (cotxes, màquines, pantalles...), s’obre amb preguntes sobre el futur i retrocedeix seguint la revolució tecnològica del segle XX i la revolució industrial del XIX fins arribar al naixement del pensament científic en la Il·lustració. L’objectiu és anar del present al passat que explica aquest present.
Llegir-ho tot...
 
Els Avenços de la Química i el seu Impacte a la Societat

Amb la intervenció de Bernardo Herradón de l'Institut de Química Orgànica General(CSIC) la quarta ponència del 7è Cicle de Conferencies analitza els avenços de la química i el seu Impacte a la societat. La conferència, d'entrada gratuïta, se celebrarà el dijous 16 de desembre de 2010 a les 20'30h al Teatre Jardí de Figueres.Què és la Química i perquè serveix el treball dels químics? Quin és la relació de la Química amb altres ciències? A la xerrada s'exposaran exemples que demostren que la Química proporciona la majoria de les comoditats de la nostra vida quotidiana, amb aplicacions de la Química a la salut humana, veterinària, agricultura, protecció ambiental, materials útils, etc.

Llegir-ho tot...
 
Protecció del Medi Marí

Protegim el mar

Aprèn a protegir el mar, un medi imprescindible per la vida.

Aquest dimarts 23 de novembre a les 17.30h a la Biblioteca Antònia Adroher de Girona Descobrirem perquè és important conservar la fauna marina, i quines conseqüències tenen la desaparició d’espècies, la contaminació excessiva o com hem d’actuar com som davant el mar.

Llegir-ho tot...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 25 - 28 de 174
© 2020 Museu de la Tècnica de l'Empordà. Figueres