Inici arrow Notícies

Notícies
El Cicle de conferències s'endinsa en la investigació farmacèutica

De la química als fàrmacs és el títol de la propera sessió del IV Cicle de Conferències del Museu de la Tècnica de l'Empordà que tindrà lloc el proper dijous, 13 de desembre, a partir de les 20'30 hores al Teatre El Jardí de Figueres. La xerrada anirà a càrrec de Pilar Goya Laza, directora de l'Instituto de Química Médica del Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC). L'entrada és gratuïta.

Llegir-ho tot...
 
El documental Planeta Blanco clou el cicle de Cinema i Ciència

Amb el documental Planeta Blanco finalitza aquest divendres el II cicle de cinema i ciència organitzat pel Museu de la Tècnica de l’Empordà. El film, que es projectarà a la Catequística de Figueres a partir de les 20'00 hores, permetrà comprendre i analitzar com el canvi climàtic afecta no només la part habitada de la terra sinó també els ecosistemes on l’home no hi és present. L'entrada és gratuïta.

Llegir-ho tot...
 
El cicle de Música i Ciència s'acomiada amb Emiliano Valdeolivas

El cantautor Emiliano Valdeolivas posarà punt i final al cicle de Música i Ciència del Museu de la Tècnica de l'Empordà amb una conferència-concert que tindrà lloc aquest dijous, 22 de novembre, a l'esglèsia de Sant Pere de Figueres, a partir de les 20'30 hores. L'entrada és gratuïta.

Llegir-ho tot...
 
IV Congrès de Comunicació Social de la Ciència del CSIC

El Museu de la Tècnica de l’Empordà (MTE) participarà en el IV Congrès de Comunicació Social de la Ciència  que, organitzat pel Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) i la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT), es portarà a terme els propers 21, 22 i 23 de novembre a Madrid.
Llegir-ho tot...
 
<< Inici < Anterior 41 42 43 44 Següent > Final >>

Resultats 169 - 172 de 174
© 2019 Museu de la Tècnica de l'Empordà. Figueres