Inici arrow Notícies

Notícies
Qualitat i seguretat en l'alimentació

El IV Cicle de Conferències del MTE ens aproxima aquest mes de març a les noves tècniques de tractament dels aliments, de la mà de Laura Pastoriza, responsable de productes pesquers a l’Institut d’Investigacions Marines de Vigo del CSIC. Quins procesos s’utilitzen per què els productes alimentaris arribin en les millors condicions als supermercats? Quins protocols de seguretat es fan servir? Quines són les principals línies d’investigació per millorar aquests processos?

Llegir-ho tot...
 
Multiculturalitat a l'Edat Mitjana

El IV Cicle de Conferències del Museu de la Tècnica de l’Empordà tractarà en la seva propera cita sobre l’estreta col•laboració que es va establir a l’Edat Mitjana entre pensadors jueus, musulmans i cristians i com aquesta relació va suposar un gran estímul per a la producció científica de l’època. La conferència, que tindrà lloc el dijous 21 de febrer al Teatre Municipal El Jardí a partir de les 20’30 hores, anirà a càrrec del filòleg Mariano Gómez Aranda. L’entrada és gratuïta.

Llegir-ho tot...
 
Internet: societat i ciència a la xarxa

El IV Cicle de Conferències del MTE comença l’any parlant del desenvolupament d’Internet en la societat actual i de les seves implicacions en el món de la investigació. La xerrada, que anirà a càrrec del director de Comunicacions i Seguretat del Consejo  Superior de Investigaciones Científicas (CSIC), Víctor Castelo, tindrà lloc el proper  17 de gener a partir de les 20’30 hores al Teatre El Jardí de Figueres.

Llegir-ho tot...
 
Festa de Nadal amb la Flauta Màgica

El Museu de la Tècnica de l’Empordà (MTE) ha celebrat el Nadal amb la representació de La Menuda Flauta Màgica, un espectacle de titelles basat amb l’opera de Mozart. El muntatge, ideat i produit per Carles Cuadras, es va representar els dies 20 i 28 de desembre amb la participació d’alumnes dels Ceip Pallach, Cor de Maria i Amistat, de Figueres. El primer dia l’espectacle es va portar a terme al Teatre Municipal El Jardí i el segon a les mateixes dependències del MTE.

Llegir-ho tot...
 
<< Inici < Anterior 41 42 43 44 Següent > Final >>

Resultats 165 - 168 de 174
© 2019 Museu de la Tècnica de l'Empordà. Figueres