Inici arrow Notícies

Notícies
La música de la fàbrica dels somnis, al Museu de la Tècnica de l'Empordà

El pianista Santi Escura oferirà, en el marc del segon cicle de Música i Ciència del MTE, una retrospectiva i evolució de la música dins el marc del mitjà audiovisual més significatiu del segle XX: el cinema.  El concert tindrà lloc aquest divendres a partir de les 20’30 hores a l’església de Sant Pere de Figueres i l’entrada és gratuïta.

Llegir-ho tot...
 
Els colors de l'orquestra a través del temps

El II Cicle de Música i Ciència continua la seva programació amb la Jove Orquestra de Figueres (JOF), que actuarà aquest divendres, 4 d’abril, a partir de les 20’30 hores a l’església de Sant Pere de Figueres. La JOF ens proposa un recorregut a través dels diferents  timbres de l’orquestra de cambra a partir de les diferents famílies instrumentals que la formen. L'entrada és gratuïta

Llegir-ho tot...
 
L'art de la lutheria, al Museu de la Tècnica de l'Empordà

El II Cicle de Música i Ciència del MTE inicia la seva singladura aquest divendres amb la guitarra i els instruments de corda premuda com a protagonistes. En aquesta ocasió el luthier Jesús Terrer i el guitarrista Joan Furió, amb l'acompanyament al piano d'Eulàlia Vivas, ens introduiran en l’art de la construcció de les guitarres a través de la paraula i la música. La conferència-concert tindrà lloc el proper divendres 28 de març a partir de les 20’30 hores a l’església de Sant Pere de Figueres. L’entrada és gratuïta.

Llegir-ho tot...
 
El MTE s'endinsa en la bellesa del món invisible

El Museu de la Tècnica de l’Empordà porta a Figueres les fotografies guanyadores del primer concurs interncional de nanofotografia (SPMAGE2007). Es tracta d’una cinquantena d’imatges que ens acosten al nanomón, l’escala més petita de treball dels investigadors científics. L’exposició es pot visitar fins el 6 d’abril a la planta baixa del MTE. L’entrada és gratuïta.

Llegir-ho tot...
 
<< Inici < Anterior 41 42 43 44 Següent > Final >>

Resultats 161 - 164 de 174
© 2019 Museu de la Tècnica de l'Empordà. Figueres