Inici arrow Notícies

Notícies
Els Nanomaterials: Noves Fronteres per a la Química

Aquesta vegada ens visita La doctora Mª Teresa Martínez que a través de la novena conferència del 7è Cicle ens donarà a conèixer la relació entre la Química i la Societat. Amb la seva intervenció mostrarà la interrelació de la Química amb les altres branques de la Ciència tractant de posar de manifest la multidisciplinària de la Ciència tal com es percep al segle XXI. La conferència, d'entrada gratuïta, se celebrarà el dijous 19 de maig a les 20'30h al Teatre Jardí de Figueres

Llegir-ho tot...
 
L’MTE amb el dia Internacional dels Museus

Del 14 al 18 de maig tens una cita ineludible: siguis on siguis podràs afegir-te a la celebració del Dia Internacional dels Museus, un esdeveniment mundial organitzat anualment per l’ICOM (el Consell Internacional dels Museus).

l’MTE s’uneix a aquesta 33a edició que es presenta sota el lema "Museus i memòria", i ho fa amb una programació farcida de propostes: jornades de portes obertes, itineraris i la màquina del Mes.

Llegir-ho tot...
 
El DDT ¿què es pot fer quan les coses ben fetes surten malament?

Aquest dijous al Teatre Jardí de Figueres el professor Joan Grimalt Obrador ens parlarà dels compostos químics i la seva influència a les nostres vides. La conferència d’entrada gratuïta serà a les 20.30h.

Els compostos químics han proporcionat molts avantatges al desenvolupament de la nostra civilització. Són una peça fonamental per al desenvolupament i consolidació de la revolució industrial que ha donat lloc a una gran millora de les condicions de vida de la humanitat.

Llegir-ho tot...
 
L'estructura de les proteïnes i la química de la vida

El Dr. Juan A. Hermoso Domínguez ens parlarà el proper 17 de març a les 20’30 h al Teatre Jardí de Figueres de l'estructura de les proteïnes i la química de la vida. Aquesta ponència és la sèptima d'aquest sèptim cicle. En la seva dissertació del proper dijous ens parlarà de l’equilibri de la vida gràcies a una infinitat de reaccions químiques que necessiten les proteïnes, aquestes petites màquines moleculars realitzen les reaccions químiques, essencials per als organismes vius.

Llegir-ho tot...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 17 - 20 de 175
© 2019 Museu de la Tècnica de l'Empordà. Figueres