Inici arrow Notícies

Notícies
«La doble Hèlix»

El 7è Cilcle de Conferències finalitza amb la presència del doctor José Elguero que ens parlarà de «La doble Hèlix»: un químic (Pauling) davant un biòleg (Watson) y un físic (Crick). Conseqüències sobre les relacions entre la química i la biologia. La conferència serà el proper dijous 9 de juny de 2011 a les 20.30h al Teatre Jardí de Figueres, l'entrada serà gratuïta.

Llegir-ho tot...
 
Projecte de cristal•lització i cristal•lografia MTE-l'IES Cap Norfeu de Roses

El passat divendres 18 de març, els alumnes de primer i de segon de Batxillerat de la modalitat cientificotecnològica vam assistir a la conferència impartida per Juan Antonio Hermoso. Aquest senyor, doctorat en Física Teòrica, és professor d’investigació del CSIC. Concretament, el que fa és cristal•lografia i biologia estructural en l’Institut “Rocasolano” de Madrid.

Llegir-ho tot...
 
Les màquines tornen

Al llarg de 6 mesos els alumnes de 6è del Cor de Maria han tingut a l’aula, una màquina d’escriure, una màquina de cosir, una màquina de fotografiar, un tocadiscs  i un telèfon. Els han estudiat i investigat, han descobert la seva història i han creat una història que ha pres forma d’exposició per explicar els seus resultats.

Llegir-ho tot...
 
Els Nanomaterials: Noves Fronteres per a la Química

Aquesta vegada ens visita La doctora Mª Teresa Martínez que a través de la novena conferència del 7è Cicle ens donarà a conèixer la relació entre la Química i la Societat. Amb la seva intervenció mostrarà la interrelació de la Química amb les altres branques de la Ciència tractant de posar de manifest la multidisciplinària de la Ciència tal com es percep al segle XXI. La conferència, d'entrada gratuïta, se celebrarà el dijous 19 de maig a les 20'30h al Teatre Jardí de Figueres

Llegir-ho tot...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 13 - 16 de 174
© 2020 Museu de la Tècnica de l'Empordà. Figueres